2011.08.02.
01:07

Írta: kátya.

nem csak a 20 éveseké...

20 év csak úgy huss, elszelelt.
    meg a jó hírnevem is.
bár, az a jó a "felnőttségben", hogy az a nő, aki lenni akarok, kicsit jobban él a mában, mint mások elvrendszerében.
szeptembertől pedig a koliban.
    most úgy gondoltam, hogy idejövök és sírok majd arról,

    milyen gyorsan eltelt egy év. hogy milyen jó volt az albérletben

    , hogy mennyi emlék fűződik a kilencedik nyikorgós padlóihoz, a nyugdíjalaphoz, a füstös teraszhoz, az ikeás borsószemkirálykisasszonnyá változtató beszakadós ágyakhoz. hogy Lujzival megtanultuk szavak nélkül megérteni egymást, hogy már úgy kommunikálunk, mint a how i met your motherben, hogy a két pislogásnak iszonyat széles skálája van, hogy a mazsola csinálja a legjobb bolonyais pizzát, hogy az alsó szomszéd kiakar minket füstölni, hogy a rúter nagyon hangos éjszaka leejtve, hogy csak tőlünk lehetett olyan szuperül rálátni a citadellára és bizonyára mi nevetünk a leghangosabban is. meg utoljára, a banya fölé úgyis költöznek még fiatalok.
De mit tanul az ember 20 év alatt? Azt, hogy nem csak az övéké a világ? Vagy csupán csak annyival lesz okosabb, hogy a 18. után nem iszik több tequilát?

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap év 20 hajnali agycsapolás

A bejegyzés trackback címe:

https://pumukli.blog.hu/api/trackback/id/tr533118740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása