2011.06.09.
09:13

Írta: kátya.

I. Berekfürdői Underground Könnyűzenei Tehetségkutató Fesztivál (2011.június 18.)

I. Berekfürdői Underground Könnyűzenei Tehetségkutató Fesztivál (2011.június 18.)
    Miért csak a föld alól, pincékből és garázsokból hallatszik zeneszó vidéken? Hol vannak a lelkes amatőr, még fel nem fedezett fiatal zenekarok, tehetségek? Vagy már mindet felfedezte a Megasztár? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az I. Berekfürdői Underground Könnyűzenei Tehetségkutató Fesztiválon. Szeretettel várunk minden még be nem futott előadót, legyen az egyéni produkció vagy nagy zenekar, akik megmutatnák magukat a nagy közönség és a szakmai zsűri előtt. Bizonyítsuk be, hogy a vidék nem csak vénnek való! Ennek fejében pedig a díjazás sem maradhat ki:
Díjazás: I. hely: oklevél + vándor kupa + egy hosszúhétvége + fellépési lehetőség a Strandszinpadon + 50.000 Ft II. hely: oklevél + további fellépési lehetőség
    III. hely: oklevél + további fellépési lehetőség
    Az eredményhirdetés után sem lesz a tücsköké a terep, az est további részében a kunhegyesi The Borgia (www. theborgia.hu) és az egyötöd részt berekfürdői Kanyon (www.kanyonmusic.hu) zenekar gondoskodik a hangulatról. A tehetségkutató és a koncertek helyszíne Berekfürdőn a Berek tér, a torkok nedvesen tartását pedig a Fenyő presszó biztosítja. Nem ez az első efféle non profit „megmozdulás” Berekfürdőn, a helyi fiatalok immáron három éve rendszeresen gyűjtik ide a környékbeli zenekarokat és koncertre éhes fiatalokat.
      Ne csak ázz Berekfürdőben, rázd is vagy játssz, június 18-án!
    Bővebb informácikók: www.berekberendezve.blogspot.com

Szólj hozzá!

Címkék: zene underground fesztivál the fenyő i. tehetségkutató berekfürdő kanyon presszó borgia berekfürdői könnyűzenei (2011.június 18.)

A bejegyzés trackback címe:

https://pumukli.blog.hu/api/trackback/id/tr362969862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása