2011.06.28.
01:37

Írta: kátya.

indokolatlan, szerte-szanaszét csapongó.

indokolatlanul szerte-szanaszét van a figyelmem és még jobban, lásd, hol marad a pafe?. próbálom magam bugyiba rázni, a mai nappal úgy érzem viszonylag jól is állok, alvadni meg majd ráérek,ha öreg leszek. na meg a buszon... valahogy Sz és madárfalva között sohasem megy az olvasás, majd a nagyfaluig.. el kezdtem az oroszt és nagyon tetszik. újrakezdtem a kreszt, az kevésbé.
viszont csicseregnek a madarak és szökdelősen boldogak lesznek a barátnők. és ezt olyan jó hallani, mikor Viccesjánynak héliumos lufi hangja van a telefonban és tudod, hogy nem kell hozzá hafanana, hogy táncra perdüljön, Lujzával pedig valami mitikus dolog történik, amiről érezte az ember, hogy meg kell történnie.
velem mindig véletlen találkozások történnek és most úgy tűnik, a kicsiavilág effektus új aknamezejére lépek Volt-on. kíváncsi vagyok, bevonzom-e azokat a találkozásokat, amikre vágyom és ha igen, mi történik. mindketten tudunk egymásról, de vajon szemtől-szemben mit szólnánk egymáshoz? elvégre már egyikünknek sincs oka csúnyán nézni a másikra, az ok pedig azóta is folyamatosan iszik, alkoholban oldódik . ismerőstől mióta véletlenül fel hívtam és a múltkori beszélgetésünk óta nem félek. azok az apró kétségek is eltűntek, amik akörül forogtak, mi lesz,ha találkozunk? most már szívesen találkozom és beszélek vele, nincs mitől tartanom.
indokolatlanul hiszem, hogy ha most sodródok s különösebben nem tervezek a nyárra, csak hagyom, hogy történjenek a dolgok, ikszelgetem a naptári programjaimat és nem agyalok, talán sikerül megölnöm drama queen-t és tetszeni fog az, ahol kikötök.
amivel most foglalkozni akarok a nyelvtanulás mellett, az Észtország és az East-Europe-Trip meg a rádiózás. szabadidőmben pedig megrontom Lujzit, mert mi olyan elrontós baráti társaság vagyunk úgy hírlik. szabadidőmben múlt héten is a mocsok idegesítő Chucky-val rontottuk ízlésvilágát Ikremmel. majd felmentem Bépére, interjuhztunk, bölcsész premiert néztünk: https://www.youtube.com/watch?v=p5PdcCehiY4 elismerésem az alkotóknak!, este pedig szólított a Deák tér, majd a későn jött ihlet hajnali sztahanovvá változtatott, egy nappal határidő után. másnap ismét forgattunk, majd Jack Sparrow-val fröccsöztünk a gáton és a viharvédő Sonynál. harmadnap lám, mire HegyaljaDé végzett AZ nagy vizsgaidőszakkal, az idő is megenyhült...de a Budapest-Eger alkoholmaraton csapata, meg nem rendült s a völgyben elől tomboltam Picire, aki csonka és menve gongolt, ahogy azt a szülinapos kívánta, majd egyéb indokolatlanságok, borok és kilométerek történtek még az este. reggel pedig osztálytalálkozó. 7 év után újratalálkozások, ismerkedések. kellemes, szép és nagyon kellett annak a 12 éves rémesen kövér és csorba fogú kislánynak ez a találkozás.
este persze, Béef falva tárt karokkal várt. Retro diszkó. WTF? hát nekem ehhez még fáj a fejem...táncoljunk kézzel! hogy mi? ekkora tömeg.. not so bad... hm...maybe next time, csak a fejem az ne lenne. de volt helyette messzi országbeli honunk fia, aki lesz is ismét három hét múlva.
indokolatlanul indokolatlan minden, mindezt, indokolatlanul imádom. csak a Volt-ra vágyom és holnap egy kis Deák térre. ki tart velem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pumukli.blog.hu/api/trackback/id/tr253020580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása