2011.08.10.
22:52

Írta: kátya.

az ötödik elem.

úszok.
szó szerint.
az árral meg sodródom. vagy is próbálok nem megint szembeúszni vele.
hétvégén végre léptem valamit. meguntam várni, s nem, nem kockacukor. valami fura (megszokhatnám,ha rólam van szó,ezt a szót nem bírom kikerülni...fuck) érzés, mióta megölték a rózsaszínen vigyorgó idióta hamupipőkét, azzal nyaggat, hogy beszéljek ismerőssel, mert akkor jobb lesz, nem tudom mivel, nem tudom hogy, nem tudom miért, de vele kell beszélnem .
aztán hétvégén még volt pájinka fesztivál, pájinka nélkül, meg befejezett meszelés, elkezdett rendrakás meg megnézett táncos fellépés. király dolog ez a néptánc!
az úszás és én pedig remélem most tényleg komolyan újrakezdtük. sőt, még éjszaka is volt lehetőségünk találkozni, mikor az éj leple alatt megmártóztunk kicsit.
kár, hogy ez után pedig rögvest egy demotiváló kép ugrik be, öt emberről, akik hazafele sétálnak, kettő-kettő kézen fogva: ötödik elem. rosszul csinálod

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pumukli.blog.hu/api/trackback/id/tr483144767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása